Υπηρεσίες

Απλό Manicure

12€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει, περιποίηση άνω άκρων, σχηματισμό νυχιών, περιποίηση επωνυχίων με τα κατάλληλα εργαλεία, εφαρμογή βερνικιού essie gel couture με διάρκεια έως και 10 ημέρες και τέλος ενυδάτωση με κρέμα.

Ημιμόνιμο Manicure

17€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει, περιποίηση άνω άκρων, σχηματισμό νυχιών, περιποίηση επωνυχίων με τα κατάλληλα εργαλεία, εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού (απλό ή γαλλικό), scrub (απολέπιση δέρματος) και ενυδάτωση με κρέμα. Η μέγιστη διάρκεια του είναι 2 εβδομάδες. Δεν συνιστάται να μένει παραπάνω.

Gel Manicure

27€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει περιποίηση άνω άκρων, σχηματισμό του νυχιού, περιποίηση επωνυχίων, ενίσχυση του φυσικού νυχιού με gel, χαρίζωντας προστασία της ονυχαίας πλάκα από χτυπήματα και σπασίματα, διαμόρφωση του πάχους για φυσική εμφάνιση, εφαρμογή μόνιμου χρώματος (απλό ή γαλλικό). Η μέγιστη διάρκεια του είναι 4 εβδομάδες και συνίσταται να γίνει συντήρηση του υλικού μέχρι 3 εβδομάδες. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με scrub (απολέπιση δέρματος) και κρέμα για ενυδάτωση.

Συντήρηση με Gel

27€

H διαδικασία συντήρησης των νυχιών με gel, επαναλαμβάνεται κάθε 3-3,5 εβδομάδες ανάλογα την ποιότητα του φυσικού νυχιού και την ταχύτητα ανάπτυξης της ονυχαίας πλάκας. Κατά τη διαδικασία συντήρησης του υλικού πραγματοποιούνται, μείωση του μήκους ή αλλαγή του σχήματος αν επιθυμείται, αφαίρεση των 2/3 του υλικού, περιποίηση επωνυχίων με τα κατάλληλα εργαλεία, ανανέωση του υλικού, διαμόρφωση αυτού, μόνιμο βερνίκι (απλό ή γαλλικό), scrub, κρέμα για ενυδάτωση.

Ανδρικό Manicure

12€

Η ανδρική περιποίηση των άκρων είναι όσο απαραίτητη είναι και η γυναικεία. Συνίσταται συχνή περιποίηση των άκρων για την προσεγμένη εικόνα που όλοι επιθυμούμε!

Απλό Pedicure

18€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει, περιποίηση κάτω άκρων, κόψιμο και σχηματισμό νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, περιποίηση πέλματος με τροχό, βαφή με essie gel, scrub, κρέμα για ενυδάτωση. Συστήνεται συχνή περιποίηση ποδιών για αποφυγή παθήσεων όπως κάλοι, σκληρύνσεις, εισφρύσεις.

Ημιμόνιμο Pedicure

18€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει, περιποίηση κάτω άκρων, κόψιμο και σχηματισμό νυχιών, περιποίηση επωνυχίων, περιποίηση πέλματος με τροχό, ημιμόνιμο βερνίκι, scrub, κρέμα για ενυδάτωση. H υπηρεσία θεωρείται ιδανική για πολύ μεγάλη διάρκεια και αντοχή στο αποτέλεσμα του βερνικιού (απλό ή γαλλικό) και τέλεια λύση για άμεσο στέγνωμα βερνικιού και δυνατότητες παπουτσιού αμέσως.

Θεραπευτικό Pedicure

από 23€

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε πόδια τα οποία έχουν κάποιες παθήσεις, όπως ονυχοκρύπτωση σκλήρυνσεις δέρματος, κάλοι, πέλματα πολύ ξηρά ή με ραβδώσεις. Γίνεται όλη διαδικασία του πεντικιούρ και η περιποίηση και δίνεται βάση στο πρόβλημα. Συστήνεται η συχνή περιποίηση σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί να γίνει βαφή είτε απλή είτε ημιμόνιμη (απλό ή γαλλικό) με έξτρα χρέωση 5 ευρώ. Ακολουθείται το scrub (απολέπιση δέρματος) και η κρέμα ενυδάτωσης.

Τεχνητό νύχι ποδιού

5€

Αυτή η υπηρεσία γίνεται για αποκατάσταση ενός νυχιού σε περίπτωση απώλειας του ή σπασίματος. Μπορεί να γίνει είτε χωρίς περιποίηση είτε μαζί με κάποιο pedicure και μπορεί να βαφεί με απλό βερνίκι essie gel couture ή ημιμόνιμο βερνίκι (απλό ή γαλλικό ). Συστήνεται συχνή συντήρηση του.

Ανδρικό Pedicure

18€

Η ανδρική περιποίηση των άκρων είναι όσο απαραίτητη είναι και η γυναικεία. Συνίσταται συχνή περιποίηση των άκρων για την προσεγμένη εικόνα που όλοι επιθυμούμε!

Βλεφαρίδες

35€

Η σύγχρονη και εντελώς καινούργια μέθοδος γυρίσματος βλεφαριδών, εφαρμόζεται για να επιτευθεί η φυσική ανύψωση των βλεφαρίδων και πραγματοποιείται και βαφή. Το lash lift έχει διάρκεια 4 έωες 6 εβδομάδες.

Θεραπεία παραφίνης

5€

H συγκεκριμένη θεραπεία, πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση της περιποίησης του Manicure ή του Pedicure για βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Solarium

1€/λεπτό

Το υπερσύγχρονο, ολοκαίνουργιο, όρθιο turbo Ultra Sun solarium για πολύ έντονο μαύρισμα με απόλυτη ασφάλεια εξοπλισμένο και με Collagen Booster για σύσφιξη και αντιγήρανση.